Garagepoort

De poort van uw dromen in Hörmann merkkwaliteit

De elegante Hörmann sectionaalpoorten openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaalpoorten passen altijd. De vorm van de poortopening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaalpoorten uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Kies in alle rust de poort van uw dromen met de huis- en garagepoortconfigurator, u beschikt over alle mogelijkheden. De nevenstaande folder bevat uitgebreide informatie en uw Hörmann partner geeft u graag persoonlijk advies.

Alle deur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende instituten getest en gecertificeerd. Ze worden conform het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 in Duitsland vervaardigd en voldoen aan alle eisen van de Europese norm 13241-1. Bovendien werken onze hooggekwalificeerde medewerkers intensief aan nieuwe producten, verdere ontwikkelingen en gedetailleerde verbeteringen. Zo ontstaan octrooien en een exclusieve marktpositie.

Hierbij vindt u de documentatie van de Hörmann Sectionele Deuren. 

Menu