PVC

U kunt op Eric Verstraete NV rekenen voor al uw PVC oplossingen:

  • Ramen
  • Deuren
  • Klapluiken
  • Opbouwrolluiken
  • Venstertabletten

Hierbij gebruiken wij materiaal van Deceuninck

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

  • Hun ramen, deuren en luiken hebben een aanzienlijk isolatiepotentieel, bieden de beste energieprestaties en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.
  • Hun gamma “Buiteninrichting” omvat terrassen en tuinschermen, beide vervaardigd in Twinson. Al hun gebruikte materialen zijn 100 % recycleerbaar. Twinson is PEFC-gecertificeerd en bundelt het beste van hout en PVC in één uniek materiaal.
  • Hun gamma “Gevelbekleding en dakrandoversteken” staat borg voor onderhoudsgemak. Het isoleert en beschermt uw gevels, dakrandoversteken en dakranden en geeft ze een elegante look. Het allerbeste voor een optimaal comfort.

Ramen & Deuren

Veiligheid – Een gerust gevoel

De zendow profielen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de versterking  worden vastgeschroefd. Een extra centrale barrière verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt, door het creëren van een droge
zone (04), de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie.

Prima isolator

Uitstekende thermische isolatie: pvc is van nature warmteisolerend.
Het meerkamersysteem (05) garandeert een uitstekende U-waarde. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter een raam isoleert, en hoe lager de energiefactuur! Zendow voldoet makkelijk aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving (Epb).

Optimale akoestische isolatie:

De meest uiteenlopende diktes thermisch-akoestische beglazing kunnen worden toegepast. De multifunctionele dichtingen houden dankzij hun maximaal contactoppervlak de overtollige decibels buiten. Uitstekende wind- & waterdichtheid

Performante water- en winddichtheid:

De dichtingen fungeren enerzijds als optimale afdichting tussen beglazing en profiel en anderzijds als aanslagdichting tussen kader en vleugel

Schuiframen

Schmidt – Exclusieve hefschuifdeuren van de specialist

Modern Design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren van SCHMIDT met hun slanke, barrierevrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen. Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. SCHMIDT-hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veiligheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen. Onze twee systeemvarianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

Menu